Red Bet Systeem

Gebruik maken van het Red Bet Systeem betekend dat je slim in gaat zetten op rood. Wanneer je dit systeem gaat gebruiken dan ga je je kansen om te winnen vergroten. Natuurlijk is er geen enkel systeem die je kan garanderen dat je gaat winnen maar je zal merken dat als je serieus met dit systeem aan het spelen gaat dat je dan veel betere resultaten zal gaan boeken. Het beste is dan ook om dit systeem voor een vast aantal spellen te gaan proberen en dan kun je meteen zien hoeveel winst je hebt gemaakt. Speel je nu ook weleens volgens een ander systeem dan kun je dat systeem ook voor hetzelfde vaste aantal spellen gaan proberen en dan kun je vergelijken waarmee je het meeste winst maakt. Ook weet je dan meteen bij welk systeem jij het meest plezier beleefd.

Speel direct online roulette met het Red Bet Systeem!

De werking van het systeem

Red Bet SysteemAls je een nieuwe speler bent aan de roulettetafel dan is dit een systeem die je makkelijk kunt gaan leren. Als eerste bepaal je voor jezelf een vaste inzet en deze plaats je op de kleur rood. Bij ieder spel verdubbel je de inzet op deze kleur. Ook op zwart plaats je dezelfde inzet maar daar laat je de inzet altijd hetzelfde. Je zorgt er dan voor dat je winkansen op een constant niveau. Alleen als het balletje op nul valt dan win je niet en dit is maar een zeer kleine kans. Dit is ook een systeem waarbij je niet heel nauwkeurig hoeft te observeren. Het enige wat je hoeft te doen is bij ieder spel de inzet op de kleur rood te gaan verdubbelen.

Zorg ervoor dat je van tevoren een doel hebt bepaald hoeveel je wilt gaan winnen. Wanneer je dit hebt behaald dan stop je even of dan begin je weer van voren af aan met je originele inzet. We kunnen ons voorstellen dat het best verleidelijk is om door te gaan spelen als je steeds winst. Toch is het goed om discipline te hebben en te stoppen als je doel bereikt is. Wanneer je door gaat spelen en je verlies wel dan ben je alles ineens weer kwijt en dat zou dan zonde zijn.

Lees verder over Roulette spelen online en probeer Roulette gratis

Wat gebeurt er als het getal nul valt?

De kans is niet groot maar het kan natuurlijk een keer voorvallen dat ook het getal nul gaat vallen. Dit is het enige nummer met een groene kleur en dan ben je dus beide je inzetten kwijt. Wat je dan kunt doen is het volgende spel ook dubbel op zwart in gaan zetten. Je weet dan dat je de verloren inzet van het vorige spel snel weer teruggewonnen hebt en dat je vervolgens dan weer terug kunt gaan naar je originele inzet. Probeer het Red Bet Systeem maar eens en het is dan ook leuk om te zien hoe succesvol je hiermee kunt zijn. Aangezien je altijd winst zal je altijd geld blijven houden om te gaan spelen en kun je het een lange tijd volhouden. Uiteraard kun je ook een kijkje bij de andere systemen nemen en deze eens gaan proberen.

Lees verder over Roulette systemen
Wat is je leeftijd?

age