Fibonacci Systeem

Fibonacci SysteemHet Fibonacci Systeem is vernoemd naar de wiskundige Leonardo Pisano, deze man stond ook wel bekend als Fibonacci. Deze man bedacht een systeem zodat hij kon voorspellen hoe snel konijnen zich konden vermenigvuldigen. Echter kun je dit systeem ook prima gebruiken bij het roulettespel en bij dit systeem wordt dan ook gebruik gemaakt van de rij van Fibonacci. Deze rij kan oneindig doorgaan en telt steeds de laatste twee getallen bij elkaar op en plaatst de uitkomst van de som achteraan in de rij. Dit is een voorbeeld van een rij:

1-2-3-5-8-13-21-34-55-89-144 enzovoort …

Je bepaald dus eerst je minimale inzet en bij het voorbeeld wat wij net hebben gebruikt was dit één. Uiteraard kun je ook een hogere minimum inzet kiezen maar je ziet dat het snel op kan lopen en je kunt dan ook sneller voor hoge inzetten komen te staan.

Speel direct online roulette met het Fibonacci Systeem!

Het inzetten met het Fibonacci Systeem

Het systeem draait om het inzetten. Je begint met je minimale inzet. Verlies je dan ga je naar het volgorde getal in de rij en dit zet je dan in. Hier ga je net zolang mee door tot je een leuke winst hebt behaald. Heb je gewonnen dan begin je weer vooraan in de rij en zo speel je door. Dit systeem zorgt ervoor dat je bij een winst ineens je vorige verliezen goed kunt maken en zelfs nog winst overhoudt. Toch is het wel een systeem waarbij je ook hoge inzetten kunt krijgen en dat is dan ook iets waar je voor moet gaan waken. Het is dan ook verstandig om niet alleen een minimale inzet voor jezelf te bepalen maar ook een maximale inzet. Zo weet je je eigen limiet en op deze manier zorg je er ook voor dat je niet teveel uit gaat geven.

Dit systeem kun je een beetje vergelijken met het Martingale Systeem maar toch geven de spelers vaak de voorkeur aan dit systeem. Dit komt omdat je bij dit systeem de inzetten niet steeds hoeft te verdubbelen en dat je zo minder snel hele hoge inzetten gaat krijgen. Wanneer je nieuw bent met beide systemen dan is het aan te raden gewoon beide systemen eens uit te proberen voor een vast aantal spellen en je weet dan al snel welk systeem beter bij jou zal passen.

Lees verder over Roulette systemen

Roulette spelenWaar kun je dit systeem gebruiken?

Het Fibonacci Systeem kun je overal gebruiken. Dit kun je doen in het echte casino maar ook als je online gaat spelen dan kun je het systeem gaan gebruiken. Gebruik een papiertje waar je de rij op hebt staan en streep steeds het getal weg wat je hebt gehad. Op deze manier zul je overzicht houden en kun je sneller door spelen. Wanneer jij ook graag een leuke winst wilt behalen met het spelen van roulette dan is dit systeem zeker het proberen waard. Vergelijk het dan ook eens met de andere systemen op onze website en kom zelf tot de conclusie bij welk systeem jij je het prettigste voelt en waar jij het liefste mee gaat spelen.

Lees verder over Roulette spelen online en probeer Roulette gratis