Labouchere Systeem

Op deze website kun je vele systemen vinden en de één zal je meer aanspreken dan de ander. Het Labouchere systeem dat is een systeem die je niet alleen kunt gebruiken als je roulette speelt maar deze kun je ook gaan gebruiken aan de blackjacktafel. Het spelen via een systeem is altijd aan te raden. Op deze manier speel je volgens vaste regels en de kans is dan groter dat je winst gaat behalen. Ben je nieuw met een bepaald systeem dan kan het goed zijn om dit systeem voor een vast aantal spellen te gaan proberen.  Je kunt dan dit systeem vergelijken met de andere systemen die je speelt en zo zien waar je het meeste succes mee hebt.

Speel direct online roulette met het Labouchere Systeem!

De werking van het Labouchere Systeem

Labouchere SysteemWanneer je volgens het Labouchere Systeem wilt gaan spelen dan bepaal je eerst hoeveel winst je wilt gaan halen. Wanneer dit twintig euro is dan pak je een stukje papier en daar schrijf je een aantal getallen op die samen de som van twintig maken. Dit kan dan bijvoorbeeld 4, 3, 5, 2,6 zijn. Wanneer je gaat spelen dan is je eerste inzet de buitenste twee getallen die je bij elkaar optelt. In dit geval is dit vier en zes en je zet dan tien euro in. Win je nu dan streep je de buitenste twee getallen weg en dan tel je de overgebleven buitenste getallen bij elkaar op. In dit geval is dat dan twee en drie en dan zet je vijf euro in. Hier ga je net zolang mee door tot je verlies of tot je alle getallen hebt weggestreept.

Verlies je dan begin je weer van voren af maar dan schrijf je de inzet die je bij het verloren spel hebt geplaatst aan het einde van het rijtje. Stel dat je vijf euro had ingezet dan schrijf je het cijfer vijf aan het einde van de rij erbij. Je gaat dan weer verder spelen en je zal zien dat de kans dan een stuk groter is dat je een leuke winst weet te behalen. Uiteraard zijn er geen garanties te geven dat je gaat winnen aangezien de factor geluk ook een rol bij roulette blijft spelen.

Lees verder over Roulette spelen online en probeer Roulette gratis

Zorg dat je het systeem goed onder de knie hebt

Roulette chipsHet is belangrijk dat als je wilt gaan spelen dat je je dan wel goed aan de regels van het systeem houdt. Ook al verlies je een paar maal op een rij dan nog is het verstandig om gewoon door te spelen. Bepaal voor jezelf van tevoren hoeveel je in wilt gaan zetten en hoeveel spellen je wilt gaan spelen. Op deze manier stel je voor jezelf een limiet. Ook ben je aan het winnen dan is het niet verstandig om over je eigen limiet heen te gaan.

Wanneer je het systeem goed kent dan kun je ook bepalen of je deze vaker wilt gebruiken. Het kan best zijn dat je je prettiger voelt om een ander systeem te spelen en dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Het gaat erom dat jij het leuk vindt om te spelen en dat je door het gebruik van het systeem een leuke winst over gaat houden.

Lees verder over Roulette systemen
Wat is je leeftijd?

age