Parlay Systeem

Gebruik maken van het Parlay Systeem betekend dat je een grotere kans hebt om met een leuke winst roulette te gaan spelen. Wel is het bij dit systeem wel zo dat je vasthoudend moet zijn. Verlies je een paar keer dan moet je de moed niet opgeven en wel door gaan spelen. Je zal zien dat als je voor een vast aantal spellen speelt dat je over het algemeen winst zult gaan maken. Toch is het wel zo dat je bij geen enkel systeem garanties kunt gaan krijgen. Het is wel aangetoond dat wanneer je van een systeem gebruik maakt dat dan de kans groter is dat je met winst de roulettetafel verlaat.

Speel direct online roulette met het Parlay Systeem!

De werking van het Parlay Systeem

Parlay SysteemDit is een systeem wat je eenvoudig kunt gaan leren. Het principe is heel simpel en je bepaald voor jezelf een inzet. Dit kan dan bijvoorbeeld vijf euro per spel zijn. Wanneer je dit inzet op een kleur en je wint dan zal je tien euro weer terug gaan krijgen. Het volgende spel dan zet je de winst plus je originele inzet in en dat zou betekenen dat je dan vijftien euro in zal gaan zetten. Verlies je dan val je weer terug op je originele inzet van vijf euro. Bij dit systeem dien je ook van tevoren te bepalen hoeveel winst je wilt gaan maken. Stel dat dit honderdvijftig euro is dan is het de bedoeling dat je ook weer teruggaat naar je originele inzet.

Aangezien je bij het roulettespel vele mogelijkheden hebt om in te gaan zetten kun je ook zelf bepalen hoe groot de kans is dat je gaat winnen. Wil je nu een grote kans om te gaan winnen dan is het goed om in te gaan zetten op de rode of de zwarte kleur of op de even en de oneven nummers. Je weet dan dat het nooit lang zal gaan duren voordat je een spel zal gaan winnen. Zet je nu in een op een getal dan is de kans een stuk kleiner dat je gaat winnen en dan kan het ook wel even duren voordat je winst gaat maken.

Lees verder over Roulette spelen online en probeer Roulette gratis

Het systeem is te vergelijken met het Martingale Systeem

Het Parlay Systeem dat kun je een beetje vergelijken met het Martingale Systeem. Toch kun je bij het Martingale Systeem al snel met hoge inzetten te maken krijgen en dat is bij dit systeem niet het geval. Wil je dan ook niet snel heel veel geld in gaan zetten dan is het goed om voor dit systeem te gaan kiezen. Uiteraard kun je ook het Martingale Systeem en het Parlay Systeem gaan proberen en je kunt er dan meteen achter gaan komen welk systeem nu het beste bij jou past. Op onze website kun je naast deze twee systemen nog veel meer systemen vinden en er is dan ook altijd een systeem te vinden waar jij je prettig bij zal gaan voelen. Ga dan ook snel eens kijken met welk systeem jij wilt gaan spelen en welke leuke winsten jij allemaal kunt gaan behalen.

Lees verder over Roulette systemen
Wat is je leeftijd?

age