Pivot Systeem

Als je volgens het Pivot Systeem gaat spelen dan speel je volgens één van de oudste systemen die er is. Er zijn wereldwijd veel spelers die van dit systeem gebruik maken en dit geeft ook al aan dat je met dit systeem een leuke winst kunt gaan behalen. Toch is het bij dit systeem wel belangrijk dat je consequent blijft en dat je niet na een aantal verliezen iets anders gaat proberen. Het beste is om voor jezelf een vast aantal spellen te gaan spelen. Volg tijdens deze spellen dan ook precies de aanwijzingen van dit systeem en je zal merken dat je dan een hele mooie winst kunt gaan realiseren.

Speel direct online roulette met het Pivot Systeem!

Hoe werkt het Pivot Systeem?

Pivot SysteemDit systeem is gebaseerd op de zogenaamde ‘Law of the Third’. Dit is een wet uit de natuur en deze beschrijft dat er van de zesendertig nummers die voorbijkomen slechts vierentwintig verschillend zijn. Dit systeem laat je dan ook zien dat het balletje niet zomaar willekeurig uitkomt. De kans op verliezen is bij dit systeem een stuk kleiner dan bij andere systemen en dan wanneer je op je gevoel gaat spelen. Wel is het zo dat dit een systeem is die best wel wat tijd kost en deze is dan ook niet te gebruiken als je even snel een spel aan de roulettetafel wilt gaan spelen. Wanneer je gaat kijken bij de speeltafel dan hou je de resultaten in de gaten. Zie je nu dat het balletje binnen een aantal spellen tweemaal op hetzelfde getal valt dan ga jij ook op dit getal inzetten.

Het nummer waar je op in gaat zetten dat is dan je Pivot getal en daar blijf je maximaal zesendertig beurten op inzetten. Het zal je verbazen dat het niet heel lang zal duren alvorens het balletje weer op dit getal terecht zal komen. Ga nooit over je maximale inzetten heen. Mocht je minder spellen willen inzetten dan is dit ook mogelijk. Ben je bij je grens stop dan even met spelen en ga dan weer kijken op welk getal het balletje binnen een aantal spellen tweemaal belandt. Vanaf dat moment is dat dan je nieuwe Pivot getal en ga je daar dan op spelen.

Lees verder over Roulette spelen online en probeer Roulette gratis

Casino spelletjesJe kunt het zo spannend maken als je wenst

Met deze strategie kun je het zo spannend gaan maken als je maar wenst. Tijdens het spelen kun je namelijk ook weer een nieuw Pivot getal proberen te vinden. Valt het balletje weer binnen korte tijd tweemaal op hetzelfde getal dan ga je hier ook op inzetten. Op deze manier speel je meerdere inzetten tegelijkertijd en is de kans ook groter dat je sneller winst gaat maken. Toch is het wel belangrijk dat je weet hoeveel je uit kunt geven en wanneer je moet gaan stoppen. Je zal zien dat als je het Pivot Systeem een kans geeft dat dit ook voor jou zal lonen. Mocht je nu toch nog eens een ander systeem willen proberen dan zijn er voldoende systemen waaruit je kunt kiezen bij ons op de website.

Lees verder over Roulette systemen
Wat is je leeftijd?

age