Paroli Systeem

Het Paroli Systeem kun je vergelijken met het Martingale Systeem. Toch is er wel een wezenlijk verschik want bij het Martingale Systeem verdubbel je de inzet bij ieder verlies en dit doe je bij het systeem van Paroli alleen als je wint. Het is wel belangrijk dat wanneer je gaat inzetten bij de roulettetafel dat je dan wel een inzet kiest met een grote winkans. Bij roulette is dit dan inzetten op de kleur zwart of rood of inzetten op de even of oneven nummers. Wanneer je dit doet dan heb je een winkans van bijna vijftig procent en dan komt dit systeem ook het beste tot zijn recht.

Speel direct online roulette met het Paroli Systeem!

Hoe start je met dit systeem?

Paroli SysteemAls je wilt gaan starten met het systeem dan is het belangrijk dat je voor jezelf een inzet bepaald. Dit kan dan bijvoorbeeld tien euro zijn. Dit bedrag zet je dan in op de roulettetafel en vervolgens wacht je af of je wint. Mocht dit nu niet het geval zijn dan zet je weer je originele inzet van tien euro in. Win je nu dan ga je je inzet verdubbelen en dan zet je dus twintig euro in. Zorg dat je ook een doel voor ogen hebt hoeveel je wilt gaan winnen. Wanneer je dit bedrag bereikt heb dan stop je ook met spelen. Heb je nu een paar keer achter elkaar gewonnen en verlies je dan ga je weer terug naar je originele inzet van tien euro.

Je zal merken dat als je blijft winnen dat de inzetten dan hard op kunnen gaan lopen. Wanneer je begint met tien euro en je wint vier keer dan zet je al tachtig euro in. Je zal dan ook merken dat je al snel je doel kunt behalen. Wees echter wel streng voor jezelf en als je het doel behaald hebt stop dan met spelen of keer terug naar je originele inzet. Wanneer je door gaat spelen dan worden de inzetten nog groter en wanneer je dan verliest dan kun je hier behoorlijk spijt van gaan krijgen.

Lees verder over Roulette spelen online en probeer Roulette gratis

Het grote voordeel van het Paroli Systeem

Het grote voordeel van het Paroli systeem is dat je nooit meer gaat verliezen dan je originele inzet. Wanneer je blijft winnen dan gebruik je de winst om in te gaan zetten. Dit is dan ook meteen het grote verschil met het Martingale systeem. Wanneer je hiermee verliest dan blijf je de inzet verdubbelen en zo kun je veel van je eigen geld kwijt gaan raken. Wil je wat voorzichtiger spelen dan is het dus ook goed om van het Paroli Systeem gebruik te gaan maken. Toch willen wij je ook wel aanraden om nog eens bij de andere systemen op deze pagina te gaan kijken. Het kan dan bijna niet anders of er zijn dan nog veel meer interessante systemen voor je. Misschien vind je nog wel een leuk systeem wat je graag speelt en dan kun je deze systemen gaan afwisselen. Dit maakt het spelen niet alleen een stuk leuker maar dit zorgt er ook voor dat je geconcentreerd blijft spelen.

Lees verder over Roulette systemen